Lunchkonsert: Lelo Nika Jr. feat. Nenad Pavlovic

Soppa och musik!

Kom och njut av musik och sopplunch på Nygatan 6. Vi dukar upp i konsertsalen och klockan 11.30 serveras hemlagad vegetarisk soppa med bröd och lagom till kaffet tar konserten vid klockan 12.15.

Soppan är vegetarisk och lagad på lokala råvaror. Allergier eller specialkost? Vi kan lösa det mesta, kontakta oss några dagar innan konserten så hjälper vid dig: nygatan6@musikisyd.se

Lelo Nika Jr. feat. Nenad Pavlovic

Lelo Nika Jr. rör sig otvunget mellan jazz, romsk folklore och världsmusik. Han har en personlig ton i sina kompositioner samtidigt som musiken vilar tryggt i tidigare generationers djupa förankring i den romska traditionen. Lelo Nika Jr är en virtuos i världsklass som med sitt dragspel lyckas förmedla såväl sorg som ren livsglädje. Han har vunnit flera priser för sitt musicerande, såsom Malmö Stads kulturstipendium och Kungliga Musikaliska Akademiens stora dragspelspris. Dagen till ära har Lelo med sig sin goda vän Nenad Pavlovic som kommer att sjunga vackra romska sånger från hela Balkan.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftshantering. Läs mer om hur vi hanterar Cookies och personuppgifter här .