Biljetter

Biljettköp online

Du bokar dina biljetter på vår hemsida.

Se vår konsertkalender för biljettlänk till varje specifikt evenemang.

Biljettköp över disk

Cultix, Storgatan 7 Växjö. Telefon: 0470–77 09 00. Karta finns här. (Serviceavgift tillkommer utöver biljettpriset.)

Det är det inte möjligt att köpa biljetter på plats på Nygatan 6.

Återköp

Köpt biljett återlöses ej. För inställda eller flyttade evenemang se respektive evenemang för mer information om återköp av biljetter.

Rullstolsplats

I konsertsalen har vi speciella platser för besökare med rullstol. Du bokar din biljett som vanligt via biljettombud och blir anvisad till din plats när du kommer till konserten.

Ledsagare

Ledsagare följer med gratis.

 

Presentkort

Finns det en mer perfekt present än konsertbiljetten?
Vårt presentkort kan laddas på med en valfri summa som kan användas till både konsertbiljetter och andra produkter på vår hemsida. Giltighetstid 1 år från och med köptillfället.

Gäller endast onlineköp via nygatan6.se (gäller ej hos vår återförsäljare Cultix eller i vårt café Nyfiket).*

Presentkortet hittar du här.

*Gäller ej evenemang arrangerade av Riksteatern Växjö och Regionteatern Blekinge Kronoberg. För mer information, se deras hemsidor.

 

Paketpriser

Skapa din egen konserthöst med våra paket­priser. Boka 3–5 konserter ur vårt utbud augusti–december 2024 och få rabatt*:

– Köp 3 konserter – få 10% rabatt. Klicka här.
– Köp 4 konserter – få 15% rabatt. Klicka här.
– Köp 5 konserter – få 20% rabatt. Klicka här.

*Rabatter gäller konserter som arrangeras av Musik i Syd på Nygatan 6 och gäller endast ordinarie biljettpriser. Alla konserter till önskat paket måste köpas vid ett och samma köptillfälle. Samarrangemang eller evenemang som arrangeras av andra än Musik i Syd omfattas inte av paketpriser. Arrangör står angivet vid varje konsert i denna programbok samt i kalendern på nygatan6.se. Du bokar ditt konsertpaket på nygatan6.se.

Nyhet! Kulturpaketet

Kronoberg är en blomstrande kulturregion och det ska firas!
Nu inleder Musik i Syd och Regionteatern Blekinge Kronoberg ett efterlängtat samarbete. Inför höstens säsong lanserar vi Kulturpaketet. Du får ta del av fyra kulturupplevelser från de två scenerna i Växjö i ett smidigt paket och till ett förmånligt pris. I paketet ingår föreställning Samlarna från Regionteatern, samt en valfri föreställning från deras utbud och från Nygatan 6 får du ett urval att välja fritt ifrån.

Nu vid midsommar brukar det alltid vara någon lustigkurre som säger ”nu blir det mörkare igen”, till allas djupa förtret. Men nu kan du ta det med ro – du har nämligen ett paket med underbara kulturupplevelser att se fram emot!

Kulturpaketet hittar du här.

 

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.