Allt det bästa med Fröken Elvis

Fröken Elvis 10 år som band!

2024 firar Fröken Elvis 10 år som band! Jubilerande Fröken Elvis har blivit ett av våra mest älskade liveband, med utsålda turnéer och publikrekord över hela Sverige. Förra hösten gjorde gruppen en slutsåld konsert på Nygatan 6 och nu är de tillbaka med en riktig fest!

Allt startade 2014 med en gemensam kärlek för tidlösa melodier – och fika! Året efter släpptes debutalbumet ”Elvis på svenska”: Elvis låtar i svenska, träffande i lekfulla arrangemang för det omisskännliga Fröken Elvis-soundet. Konceptet visade sig vara en hit. Albumet placerade sig på den svenska albumlistan och i flera år turnerade bandet non stop, spelade för utsålda hus och slog flera biljettförsäljningsrekord. 2017 släppte bandet sitt andra album, ”Kungen & Vi”. Elvis musik samsas här med bandets egna låtar där småstadsromantik och knäckebrödssmulor av svenskt vemod smyger sig in. 2022 släppte de sitt tredje album, ”Fröken Elvis & GIGANTERNA” där de tolkar den klassiska musikens giganter i sann Fröken Elvis-anda.

I jubileumsföreställningen ”Allt det bästa med Fröken Elvis” bjuder bandet på en kavalkad av just allt det bästa från åren som gått. Som vanligt med genuin värme, spelglädje, stämsång och en jädra massa instrument!

Foto: Lena Nilsson

Ett smakprov

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.