Alive – Life is Live [VÄXJÖ KONSERTHUS]

En livekonsert i två akter med gäster, artister och ett 8-mannaband till förmån till Suicide Zero.

Initiativtagarna Emil Mattisson och Robert Ericsson är två etablerade musiker från Växjö. Emil turnerar året runt som trubadur och med sitt coverband Top3. Han tillhör landets toppskikte inom underhållningsbranschen och det är säkert många som har njutit av hans musik såväl i Växjö som på Öland, eller sprungit på honom på afterskierna i norra delarna av Skandinavien. Emil har under senare tid börjat arbeta med psykisk ohälsa och lyfter det i olika sammanhang vid konserter och evenemang.

Precis som Emil har Robert också varit ute och spelat som trubadur under många år. När pandemin kom valde Robert att utbilda sig till artist manager och har sedan dess jobbat mer med artistutveckling och det administrativa arbetet runt omkring en artists karriär. Fokus har legat på countrymusiken som ligger honom varmt om hjärtat och han har spelat på många av countryns största festivaler runt om i Sverige, Norge och England. Med flera episoder av depression i bagaget vill han nu lyfta detta otroligt viktiga ämne och dela med sig av sina erfarenheter.

Madeleine jobbar som volontär för Suicide Zero sedan 2018. Hennes engagemang väcktes efter att hon förlorade sin pappa i suicid och idag har hon olika uppdrag och deltar vid evenemang som uppmärksammar suicid och psykisk ohälsa.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.